Realizam designul pentru albume tip photobook.

Cat costa design-ul si realizarea fotocarti?

Preturile difera in functie de dimensiunea albumului, tip coperta si numarul de file, design-ul se taxeaza cu 10 lei pe colaj.

Pentru o oferta concreta va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu cat mai multe detalii, iar noi vom raspunde cererii dvs. in cel mai scurt timp.

e-mail: [email protected]

Cum comand si cum trimit fotografiile?

Comenzile se fac prin e-mail sau telefonic, si dupa alegi una dintre urmatoarele variantele pentru a trimite fotografiile:

  • E-mail: daca ai fisiere pana in 25 MB, ne poti trmite un e-mail la una din adresele noastre

  • Transfer Web: daca ai fisiere intre 25 MB si 2 GB iti recomandam sa folosesti site-urile www.wetransfer.com sau https://new.myairbridge.com
    pentru a ne trimite fisierele.

Cum se realizeaza un album tip fotocarte?

Dumneavoastra ne specificati dimensiunea albumului, numarul de pagini, tipul de coperta si alte detalii, noi va realizam designul/aranjarea in pagina a albumului iar cand este gata vi-l trimitem pe e-mail pentru vizualizare si confirmare inainte de printare. Daca totul este ok, continuam cu printarea si legarea.

Cum fac plata?

Se achita un avans de 50% din suma totala prin transfer in cont. Diferenta de plata se va face cu ramburs, atunci cand primesti albumul acasa sau tot in cont, imediat dupa ce noi ti-am confirmat terminarea comenzii.

Cum primesc albumul?

Veti primi albumul prin curier rapid sau predare personala in Cluj Napoca, direct la adresa de livrare pe care va rog sa o specificati atunci cand faceti comanda.

Cat dureaza productia unui album foto?

Din momentul livrarii arhivei cu selectia de fotografii din partea ta, mai dureaza 5-7 zile lucratoare realizarea machetei

digitale. Dupa confirmarea machetei mai dureaza maxim 10 zile lucratoare pana albumul este gata.img2img2 img3img3
img4img4 img5img5