001001

SERVICII FOTO NUNTA

-Fotografierea intregului eveniment,cu aparate si echipamente profesionale.

-Fotograful își va desfășura activitatea pe toată durata evenimentului, fotografiaza selectiv ceea ce este mai important sau ceea ce solicita clientul.

Predarea fotografiilor se va face pe stick ce va contine intre 500 -1200 de fotografii in stare finala in format jpg.

Se prelucreaza toate fotografiile la nivel de luminozitate, saturatie, contrast, culori, incradratura iar unele cu efecte artistice.

Fotografiile selectate pentru album vor fi editate avansat, prin retusarea imperfectiunilor fetei (cearcane, cosuri, urme nedorite si textura pielii) daca este cazul si cere clientul.

Inainde de a se printa albumul clientul are posibilitatea de a-l vizualiza.

OFERTA FOTO NUNTA

Fotograful de nunta nu ar trebui bifat in segmentul si altele, pentru ca alegerea unui fotograf pentru nunta reprezinta o investitie care va dura peste ani.

Alegerea fotografului nu se face matematic doar dupa o simpla oferta de pret.

Mai intai, trebuie sa va faceti o idee a stilului pe care il abordez si sa-l agreati, in aceste conditii putem avea o colaborare buna.

Te invit la o cafea sau cocktail pentru o discutie prieteneasca sa ne cunoastem in primul rand ca oameni.

Daca impartasim aceeasi viziune despre fotografie de nunta, si exista o comunicare buna intre noi vorbim si despre investitia in fotograful de nunta.

Aștept cu nerăbdare să ne auzim, dar mai ales sa ne vedem.

Ma poti avea ca fotograf la nunta incepand de la 500 Euro.

INTREBARI FRECVENTE 

- Ce stil de fotografie abordati?

Stilul pe care il abordez eu este foto jurnalistic, fotografiez multe instantanee care au rolul de a suprinde atmosfera evenimentului fara a interveni.

- In ce oras sunteti disponibili?.

Eu sunt un fotograf profesionisti de nunta din Cluj Napoca, insa ma deplasez la cerere in orice parte a tarii si in strainatate pentru a participa la evenimentul dumneavoastra.

- Ce costuri presupune deplasarea in alte orase?

Transport si Cazare (Hotel sau Pensiune) daca evenimentul este la o distanta mai mare de 100 de km fata de Cluj Napoca.

- De ce ar fi necesara prezenta a doi fotografi la nunta?

Prin prezenta unei echipe de doi fotografi faceti posibila imortalizarea evenimentelor care se petrec in locuri diferite in timpul nuntii, asa cum este deseori cazul la pregatiri si obiceiuri precum si in alte momente speciale cum ar fi furatul miresei. De asemenea asigurati atat o mai mare varietate a cadrelor surprinse si numarul de fotografii predate e de obicei mai mare la nuntile la care este prezenta o echipa de doi fotografi.