CIprian Cocis Fotograf ClujCIprian Cocis Fotograf Cluj

DECI, CINE ESTE DE CEALALTA PARTE A APARATULUI FOTO?

Salutare, eu sunt Ciprian! Am crescut in frumosul oras Cluj Napoca.

Fotografia este parte din viata mea de foarte multi ani si sunt atat de recunoscator pentru cariera pe care o am, pentru ca pot fotografia povesti de dragoste.

Atunci cand nu fotografiez, imi place sa petrec timpul liber cu fiul meu sa mergem in parc, la pescuit, iar daca stau mai bine sa ma gandesc ne place sa mergem oriunde in natura dar sa fie aproape de apa.

FOTOGRAF NUNTA

Scopul meu este de a colabora cu oameni care împărtășesc valorile mele și pasiunea mea pentru fotografiile cat mai naturale. Imi place sa surprind emotiile momentului, neregizate fara sa intervin, intr-un stil fotojurnalistic.

Vă invit să răsfoiți atat site-ul meu, cat si pagina mea de facebook. Aici veti gasi un portofoliu de fotografii ce reprezinta viziunea mea.

Dacă vă plac fotografiile mele, contactati-ma! Putem verifica apoi disponibilitatea mea și aranja o întâlnire la o cafea sau un cocktail. Mi-ar plăcea să aud de la voi povestea despre evenimentul special din viata voastra.

Aștept cu nerăbdare să ne auzim, dar mai ales sa ne vedem.

SERVICII FOTO OFERITE

Pentru orice tip de eveniment de la nunta, botez, banchet, majorat, spectacol, concert, pana la diverse evenimente publice sau private. Realizez fotografii: de produs, prezentare si portrete in aer liber sau studio.

Cum vom rememora acele momente? Raspunsul este simplu: prin fotografie.

In continuare doresc ca imaginile mele sa vorbeasca mai mult despre mine.

 

COLABORATORI

Va recomand videographer cu care eu am mai lucrat impreuna si va invitam sa purtam o discutie, sa cunoasteti omul care va va fi alaturi pe intreg parcursul evenimentului si sa vedem cum putem transforma aceea zi speciala din viata dumneavoastra in niste amintiri de neuitat, ce va vor trezi sentimente placute chiar si peste ani.